Kneippbyn Resort Visby B&B

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 860 av 1028 rekommenderar (182 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(860 av 1028 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 208)

Kneippbyn bussen

Populärt val av Karin, Sverige (Sverige mån 22 aug 2022)
“Saknar Kneippbyn bussen som fanns 2019,gillade inte alls denna hopp on hopp off buss, alldeles för dyr och den körde ifrån oss en dag, trots att vi var i tid ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Liv i luckan

Ej rekommenderad av Chille, Sverige (Sverige mån 22 aug 2022)
“Dåligt Städat : Har man inte ens råd med en ny byrå eller ett par vik stolar o ett vik bord . Ly hört . Släpper in folk under 18 år som för ett himla liv . Inga uppgifter NÄR det skall vara tyst på Camp Stugby , Inga NR till Vaktbolag Sos mm mm Vakt bolag som åker i en bil : Parkera Bilen o ta en promenad så har man bätre koll om det är liv i luckan , samt man märks inte att man kommer . Oftare rondering av camp stugby .”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Det bra boendet.

Populärt val av S&V, Sverige (Sverige sön 21 aug 2022)
“Om man beställer tidigt så finns det möjlighet att Finna bra paket resor. Vi fick ett sådant prisvärt paket. Mycket snyggt och rent boende. Toaletten och duschar rena och fina. Frukosten var mycket god. Servicemined personal och bra bemötande. Tom egna handdukar, lakan,örngott m.m Mitt betyg blir * * * * . Kan glatt rekommendera detta boende. Mvh S&V ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen B&B

Populärt val av Emelie, Sverige (Sverige lör 20 aug 2022)
“Jättebra boende med perfekt läge! Dock var rummet väldigt varmt och kvavt, skulle behövas AC eller i alla fall en fläkt och vi hade velat ha en liten kyl på rummet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Städning av fiskestuga under all kritik ...

Ej rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige ons 17 aug 2022)
“Städning av fiskestuga under all kritik För många yngre medarbetare…som inte riktigt har koll Annars ett trevligt område dock inget för de som har svårt att gå”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fina stugor

Populärt val av KS, Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Mycket finare stuga än vi väntat oss!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk

Populärt val av Edvin , Sverige (Sverige tis 16 aug 2022)
“Allt bra och vi är nöjd ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

B&B

Populärt val av Missmodise, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Vi bodde i B&B Gotska Sandön i två nätter och det blir ju lite som ett kollektiv. Ett hus som man delar med andra familjer. Rummen var pyttesmå med endast sängar och garderob men vi sov hur gott som helst på nätterna. Dörrarna var lite jobbiga eftersom de överallt stängdes långsamt och smällde till det sista, så man störde ju varandra lite om man inte höll i dörren hela vägen tills den var ordentligt stängd. Vi saknade skohorn vid ytterdörren och lite utrustning i det gemensamma köket på Gotska sandön. Allt behöver man ha med sig; tallrikar, bestick, glas, koppar osv.. men det fanns vattenkokare, micro och en väldigt bra kyl uppmärkt med hyllor efter rumsnummer. Dock inga frysfack. Stor härlig soffa för gemensamt häng och TV med grundutbud av kanaler. Duscharna var bra, toaletterna var bra. Tråkigt att se att det var slitna möbler på uteserveringen vid frukosten, inga dynor, spindelnät mellan möblerna, blomarrangemang som slokade och vissnat osv. Det kändes att standarden sjunkit. Men alltid glad och trevlig personal överallt! Lite kaos i frukostmatsalen och jag saknade gröt men vad sjutton, man är inte på semester för att få allt som man brukar hemma. Vi är nöjda!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Good cleaning and you have all the facilities you need. Plenty toilets and shower everywhere

Populärt val av Felicia , Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Good cleaning in shower and WC Always find plenty toilets and shower nearby Very convenient Mini golf is the best mini golf I have played. Very beautiful files and special-designed and you have easy and difficult options for most of holes. Highly recommended Food is not super but ok. Not so much choices. Pancakes and sausages are dry in every days breakfast There is laktosfri yogurt option A bit disappointed that no radio cars and rollercoaster for older kids so they were a bit bored and so many people in the queue for go cart just because there were no other attractions for older kids. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Usel standard

Ej rekommenderad av Nils, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“Att bo i B&B är en mardröm, stugorna är så slitna att du hellre skulle sova på gräsmattan. Det är smutsigt trots att de säger att de städat innan, det är så extremt lyhört att du till och med hör grannen fisa och prata tyst. Har du barn bredvid blir det en mardröm varenda steg de tar hörs som bara den. Ligger de i sängen och rör på sig tror man hela sängen ska gå sönder för det knakar. Öppnar någon sin dörr in smäller det som det skulle vara ett pistolskott ungiefär i ljudnivå. Sängarna är så obekväma så du får ont i ryggen efter 1-2 timmar. Vi sov hellre på en egen madrass vi som tur var hade med på golvet. Dusch och toaletter var väldigt dåliga uppe vid stugorna , gick man ner till campingen så kändes det som natt och dag men de fick man inte låna för personalen. Allt uppe vid stugorna är extremt eftersatt, som de inte bryr sig om de som bor där. Kändes likadant i receptionen bara för du bor på den ”billiga” sidan så blir du också behandlad därefter. Personalen var väldigt otrevlig och ointresserad när man kom och ställde frågor man kände sig dumförklarad och de var inte alls insatta i vad som fanns på Gotland eller saker på själva resorten man fick ett ”tror det är så” som svar. Maten på resorten är också undermålig, vi åt på ”pizzerian” och det kostade 115 kr. Då kan msn tycka pizzan ska va god men den smakade unket, gammal typ. Skinkan var budget och pizzsåsen var mig från Eldorado. Vattenlandet de skryter om ser kul ut men när du kommer in är det samma sak där. Vattnet är skitigt, i vattnet flöt det omkring så mycket småpartiklar så man undrar om de någonsin städar. Vattnet är dessutom svinkallt så även om det är 28 grader varmt ute går det Max att vara där 1-2 timmar med små barn. Knippenbyn behöver behandla alla gäster på samma sätt, vissa hade ”Vip” känsla de som bodde på ”dyra” sidan plus att de släpper in dessa först.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2022-09-29 18:06:35, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews