Kneippbyn Resort Visby - Bed & Breakfast

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 955 av 1137 rekommenderar (249 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(955 av 1137 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 249)

Usel standard

Ej rekommenderad av Nils, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“Att bo i B&B är en mardröm, stugorna är så slitna att du hellre skulle sova på gräsmattan. Det är smutsigt trots att de säger att de städat innan, det är så extremt lyhört att du till och med hör grannen fisa och prata tyst. Har du barn bredvid blir det en mardröm varenda steg de tar hörs som bara den. Ligger de i sängen och rör på sig tror man hela sängen ska gå sönder för det knakar. Öppnar någon sin dörr in smäller det som det skulle vara ett pistolskott ungiefär i ljudnivå. Sängarna är så obekväma så du får ont i ryggen efter 1-2 timmar. Vi sov hellre på en egen madrass vi som tur var hade med på golvet. Dusch och toaletter var väldigt dåliga uppe vid stugorna , gick man ner till campingen så kändes det som natt och dag men de fick man inte låna för personalen. Allt uppe vid stugorna är extremt eftersatt, som de inte bryr sig om de som bor där. Kändes likadant i receptionen bara för du bor på den ”billiga” sidan så blir du också behandlad därefter. Personalen var väldigt otrevlig och ointresserad när man kom och ställde frågor man kände sig dumförklarad och de var inte alls insatta i vad som fanns på Gotland eller saker på själva resorten man fick ett ”tror det är så” som svar. Maten på resorten är också undermålig, vi åt på ”pizzerian” och det kostade 115 kr. Då kan msn tycka pizzan ska va god men den smakade unket, gammal typ. Skinkan var budget och pizzsåsen var mig från Eldorado. Vattenlandet de skryter om ser kul ut men när du kommer in är det samma sak där. Vattnet är skitigt, i vattnet flöt det omkring så mycket småpartiklar så man undrar om de någonsin städar. Vattnet är dessutom svinkallt så även om det är 28 grader varmt ute går det Max att vara där 1-2 timmar med små barn. Knippenbyn behöver behandla alla gäster på samma sätt, vissa hade ”Vip” känsla de som bodde på ”dyra” sidan plus att de släpper in dessa först.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende Kneippbyn

Populärt val av Ann, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“Bra boende, enkelt och funktionellt. Toppen att lakan och frukost ingick. Rent och fräscht. Bra med gemensamhetsyta och kylskåp. Hade gärna dock sett en papperskorg, vattenglas samt en spegel på rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very nice stay after a not very userfriendly booking process

Populärt val av Benny, Tyskland (Tyskland fre 12 aug 2022)
“Going through the somewhat not so easy booking process was definitively worth it. The staff on site was very friendly and trying to do their best to answer all our questions and was quick and efficient in providing hands-on solutions. We had a wonderful stay at Kneippbyn resort on Gotland in August 2022. Generally the English version of the website sometimes did not seem to have the full functionality, but in the end we succeeded with the booking and had a wonderful holiday.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gotland

Populärt val av Caroline , Sverige (Sverige tor 11 aug 2022)
“Färjan från Västervik är bra. Boende på Kneippbyn i Bed & Breakfast helt ok. Vattenlandet var roligt! Frukost mycket bra! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Uppfyllde verkligen våra förväntningarna

Populärt val av Farmor, Sverige (Sverige ons 10 aug 2022)
“Allt funkade perfekt, bra bemötande, smidig bra information vid incheckningen. Närheten till sommar och vattenland. Bonus att få ta ett morgondopp i poolen, innan sommar o vattenland öppnade för alla andra. Det kommer att bli en ny tradition.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lilla Karlsö

Populärt val av Lilla Karlsö , Sverige (Sverige ons 10 aug 2022)
“Boendet var bra, ett budget alternativ i längorna Lilla Karlsö. Det var lyhört från grannarna. Saknade att det inte fanns någon stol och fler krokar i rummet så man kunde hänga upp kläder på. Det finns inte så många bra matställen på Kneippbyn, det är dyrt och inte så mycket mat till barn. Korvkiosk fanns bara på Sommarland som stängde 18:00. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbart läge

Populärt val av Johanna , Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Hyrde jättefina stugor med full sjöutsikt. Fantastikt läge! Lite begränsande dock när man saknar egen handfat och toalett och servicehuset är stängt för städning vid 8.30 när alla vill dit. Bra service i receptionen men lite stökigt på frukosten med lite oerfaren personal som inte ser behoven själva tex slut på tallrikar mm”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Helt ok

Populärt val av Pallevante, Sverige (Sverige sön 07 aug 2022)
“B&B Campingstuga var bra, det var bra storlek på bostaden, och positivt att det fanns kylskåp som ej angetts. Nackdelen är att den enda servicebyggnaden på Kneippbyn enbart var till för campinggäster och ej övriga boenden då ett accesskort behövdes, övriga tillagningsmöjligheter fanns inte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra upplevelse

Populärt val av First-time-glamping, Sverige (Sverige lör 06 aug 2022)
“Fräscha glampingtält som innehöll det man kan behöva/förvänta sig - jag saknade dock en fläkt (det blev väldigt varmt när vi var där) och dubbellakan (lakanet var två enkellakan trots dubbelsäng). På bilderna vid bokning visades frontline havsutsikt vid kusten - tältet låg dock en bra bit upp/in i området men hade en fin och bra utsikt ändå.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra läge och boende överlag

Populärt val av Rille, Sverige (Sverige lör 06 aug 2022)
“Sängarna var helt okej. Badrum och dusch var fräscha. Avsaknad av möjlighet att laga mat är ett minus, servicehus på området var enbart för campinggäster.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefon

Support & bokningsvillkor

Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews