Kneippbyn Resort Visby - Holiday Cottage

Address: Kneippbyn 15, 622 61 Visby
Location: Visby outside the city walls
Show directions
Guest score: 100% 3 of 3 recommend (5 reviews)

Guest score: 100%

(3 of 3 recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Cabin/room condition 4.3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.7 of 5
Cleaning on arrival 4 of 5
Value for money 4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-7 of 7)

Inte riktigt vår grej

Not recommended by Annie, Sweden (Sweden Wed 17 Jul 2024)
“Trevlig personal och lätt att checka in. Det fanns dock ingen väg fram till stugan utan vi fick gå genom gräset, som visserligen var nyklippt men det hade varit trevligt med en gång. Stugan kändes väldigt trång och luktade lite märkligt. I det "stora sovrummet" stod en 120 cm säng intryckt och i det lilla en 80 cm-våningssäng. Den stora sängen var väldigt hård och kändes uttjänad. Vårt barn tappade något bakom den och där i glipan bakom var det inte städat ordentligt på flera månader. Toaletten kändes som den var från 80-talet och ingen av oss ville ta en dusch. Jag tror man verkligen måste gilla camping för att trivas här.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Kneippbyn 2024

Most Popular by Emma, Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2024)
“Vi bodde fint i familjesvit med havsutsikt och detta boende var över vår förväntan. Vi spenderade två fina dagar på sommarlandet som var väldigt fint uppbyggt och hade många roliga attraktionerna (vår äldsta dotter på 10 år var dock på gränsen till för stor) Det som drog ner upplevelsen var hotellfrukosten (det fanns ingen varm mat alls vilket alla i familjen saknade) det var också för kallt i poolerna i badlandet då vår minsta dotter på 5 år började frysa efter 10 minuter i poolen ( detta trots att det var fint väder) ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 2 of 5

Saknade äggröra och pannkakor på frukost...

Most Popular by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 04 Jul 2024)
“Saknade äggröra och pannkakor på frukosten. Hade gärna sluppit städa själv.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Fint och mysigt ställe

Most Popular by Lena, Sweden (Sweden Sun 30 Jun 2024)
“Bodde i glamping de luxe tält. Allt var toppen, fantastiskt utsikt, bra service (framför allt vaktmästarna :)) och inget saknades i tältet. Ska man vara lite petig så tycker jag att frukosten hade gärna fått ha lite mer att välja på, som tex varma rätter i form av äggröra. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Room facilities 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Välstädat på området, men vi va också ti...

Most Popular by Emma, Sweden (Sweden Thu 20 Jun 2024)
“Välstädat på området, men vi va också tidiga på säsongen så inte så många boende. Väl i stugan så saknade vi ngt för att hänga upp våra ytterkläder. Fanns inget. Lite väl trånga sovrum! Fick hoppa upp i sängen på en gång. Fanns inget annat utrymme. Kunde varit bättre mörkläggning Annars trevligt intryck”
Overall opinion 4 of 5
Cabin/room condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning on arrival 3 of 5
Value for money 3 of 5

Glamping

Most Popular by Buppe, Sweden (Sweden Tue 18 Jun 2024)
“Fint tält, men tomt och allt stängt!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Room facilities 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Mycket trevlig upplevelse

Most Popular by Vips, Sweden (Sweden Mon 10 Jun 2024)
“Jättefint ställe och härlig upplevelse”
Overall opinion 5 of 5
Cabin/room condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning on arrival 5 of 5
Value for money 5 of 5


Information


Information

Build: 11/07/2024 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7709.cbischannel-24198.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Denna webbplats använder cookies

Cookies består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata